centrifuge horisontal

Short Description:

misahake 1.Three phase; 2.Recover endhot irit, efek misahake lenga apik; 3.The bagean kontak karo materi sing digawe saka stainless steel; kapasitas 4.8-10t / h, stepless motor luwes;


  • Potongan: US $ 7900-47600 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10sets saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    misahake 1.Three phase; 

    2.Recover endhot irit, efek misahake lenga apik;

    3.The bagean kontak karo materi sing digawe saka stainless steel;

    kapasitas 4.8-10t / h, stepless motor luwes;

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !