sabuk conveyor

Pondok Description:

Ngangkut bulu kana cooker nu, ukuran bisa dirancang gumantung kana pabrik customer urang.


  • FOB Harga: US $ 7900-47600 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10sets per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngangkut bulu kana cooker nu, ukuran bisa dirancang gumantung kana pabrik customer urang.

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !