centrifuge horizontal

Pondok Description:

separation 1.Three fase; 2.Recover sludge éfisién, pangaruh separation minyak alus; 3.The bagian ngahubungan kalayan bahan dijieun tina stainless steel; kapasitas 4.8-10t / h, stepless motor adjustable;


  • FOB Harga: US $ 7900-47600 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10sets per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    separation 1.Three fase; 

    2.Recover sludge éfisién, pangaruh separation minyak alus;

    3.The bagian ngahubungan kalayan bahan dijieun tina stainless steel;

    kapasitas 4.8-10t / h, stepless motor adjustable;

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !