tank hidrolisis

Pondok Description:

The Sensitar Batch Cooker is designed for sterilization,hydrolyze,and drying of animal by-products.The batch cooker is one of the most important parts of dry rendering plant and is manufactured in 5 standard sizes to suit various plant capacities. Application  The batch cooker can be used for processing of the following animal by-products: Mixed meat offal and bones Raw blood Wet feathers Mixed poultry offal Pig,cow,sheep,etc  


  • FOB Harga: US $ 7900-47600 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10sets per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The Sensitar tumpak cooker dirancang pikeun sterilization, ngahidrilosis, sarta drying sato ku-products.The tumpak cooker mangrupakeun salah sahiji bagian pangpentingna tutuwuhan Rendering garing sarta dijieun dina 5 ukuran baku pikeun nyocogkeun rupa Kamampuh tutuwuhan.

    aplikasi 

    The cooker tumpak bisa dipaké pikeun ngolah sato di handap ku-produk:

    1. Dicampur offal daging jeung tulang
    2. getih atah
    3. bulu baseuh
    4. Dicampur offal ternak
    5. Babi, sapi, domba, jsb

     

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !