pencét minyak

Pondok Description:

Introduction With thick steel plate,more durable. A variety of models,suitable for different processing capacity of customers. Handing large quantities,occupy a small workshop area. Small power consumption,easy to operation,management and maintenance. Low residual oil press cake,good oil quality,the processed cake is loose and not fragile. Technical Specification Type Inlet Capacity Kg/h Capacity T/24h Residual fat in cake % Power KW Weight kg Dimensions(mm) Length      Heigh...


  • FOB Harga: US $ 7900-47600 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10sets per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan

    Kalayan plat baja kandel, leuwih awét.

    A-rupa model, cocog pikeun kapasitas processing béda konsumén.

    Handing jumlah badag, nalukkeun wewengkon workshop leutik.

    konsumsi kakuatan leutik, gampang keur operasi, manajemén jeung perawatan.

    Low residual pencét minyak jajan, kualitas minyak alus, cake olahan anu leupas teu rapuh.

    spésifikasi teknis

    ngetik

    inlet Kamampuh

    Kg / h

    kapasitas

    T / 24h

    Residual gajih di jajan

    %

    kakuatan

    KW

    beurat

    kg

    Dimensi (mm)

    Panjangna Jangkungna Width

    XST1000

    600-1200

    50

    9-14

    45

    4000

    3170

    1720

    1600

    XST1750

    1200-2000

    100

    9-14

    75-90

    6400

    3340

    2100

    2160

    XST2500

    1800-2800

    150

    9-14

    75-90

    6900

    3990

    2210

    1800

    XST4500

    2400-5000

    200

    9-14

    90-110-132

    10500

    4270

    2620

    1960

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !