XGH-1000 Tipe Compact Rendering Mesin

Pondok Description:

Fungsi 1000KG-1500KG per tumpak, dirancang pikeun tegalan jeung meuncit house.Heat sumber nyaéta listrik atawa steam, tekanan tinggi na suhu (140 ℃, 0.35Mpa) sistem .The ngawengku screw, cooker, runtah hawa cooler, munara cooling, munara cuci, pencét minyak sistim etc.The téh otomatis jadi gampang mun beroperasi, teu kedah pikeun nambahkeun bahan suplemén, panyalindungan lingkungan.


  • FOB Harga: US $ 7900-47600 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10sets per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    fungsi

    1000KG-1500KG per tumpak, dirancang pikeun tegalan jeung meuncit house.Heat sumber nyaéta listrik atawa steam, tekanan tinggi na suhu (140 ℃, 0.35Mpa) sistem .The ngawengku screw, cooker, runtah hawa cooler, munara cooling, munara cuci, minyak sistim pencét etc.The téh otomatis jadi gampang mun beroperasi, teu kedah pikeun nambahkeun bahan suplemén, panyalindungan lingkungan.

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !