Page not found, Please Back Home

NA KONTAKTONI

  • Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd
  • Telefon: + 86-536-6053990
  • E-mail: xzdjx@xzdjx.com
  • Fax: + 86-536-6053915

Hetim për çmimore

LAJMET E FUNDIT

  • Mish mishi dhe kockash

         Përmbajtja e lizinës dhe aminoacideve që përmbajnë squfur në miellin e mishit dhe kockave është relativisht e lartë, por me burimet e ndryshme të lëndëve të para, përmbajtja dhe disponueshmëria e aminoacideve ndryshojnë shumë, aminoacidet kon...
WhatsApp Online Chat!