Omkring 12.000 grise aflivet på grund af udbrud af svinepest på en svinefarm i Japan

Ifølge omfattende japanske medier rapporterede den 12. Miyagi-præfekturet, Japan, at der var en svinepestepidemi i en svinefarm i amtet.På nuværende tidspunkt er i alt omkring 11.900 grise i svinefarmen blevet aflivet.

Den 12. oplyste det japanske Miyagi-præfektur, at der var en svinepestepidemi i en svinefarm i amtet.

Ifølge rapporter rapporterede den 11. en svinefarm i Ogawara-machi, Miyagi-præfekturet, Japan, at "antallet af forkrøblede smågrise er steget, og grisene er døde."Efter test blev det bekræftet, at svinefarmen havde svinepest (CSF).

Svinefarmene i byen er blevet flyttet til andre gårde, og grise, der mistænkes for at være smittet, vil også blive aflivet, hedder det i rapporten.

Da alle svinebedrifter i amtet desuden er vaccineret indtil videre, er der ingen restriktioner på transport, levering mv til andre svinebedrifter.

Rapporten påpegede, at det epidemiologiske undersøgelseshold fra Japans Ministerium for Landbrug, Skovbrug og Fiskeri vil undersøge smittevejen og hygiejnehåndteringen.

Vi er forpligtet til destruktionsanlægget for animalsk affald og er i førende position inden for genanvendelse af organisk affaldsressourceteknologi.Med krystalliseringen af ​​avanceret miljø- og økologisk videnskab og teknologi i verden er avanceret dyre uskadeligt behandlingsudstyr blevet udviklet, og et komplet sæt uskadelig behandling er blevet fremstillet.

Komplet sæt udstyr til behandlingsautomatisering, fuldstændig lukket behandlingsproces uden forurening og behandlingsresultater for miljøbeskyttelse, harmløs behandling, genbrug, høj udnyttelse.Alle dragterne bliver rost af dragtens brugere

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co.,Ltd

-Professionel destruktionsfabrikant

 

图片1


Post tid: Mar-18-2022
WhatsApp online chat!