E tusa ma le 12,000 puaa na tapeina ona o le afaina o le fiva puaa i se faatoaga puaa i Iapani.

E tusa ai ma lipoti lautele a le aufaasālalau Iapani, i le aso 12, Miyagi Prefecture, Iapani na fai mai o loʻo i ai se faʻamaʻi fiva puaa i totonu o se faga puaa i le itumalo.I le taimi nei, e tusa ma le 11,900 puaa i totonu o le faga puaa ua faʻaumatia.

I le aso 12, na taʻua ai e le Iapani Miyagi Prefecture o loʻo i ai le faʻamaʻi o le fiva puaa i totonu o le faga puaa i le itumalo.

E tusa ai ma lipoti, i le aso 11, na lipotia mai ai e se faatoaga puaa i Ogawara-machi, Miyagi Prefecture, Iapani e faapea, “ua faateleina le numera o puaa pupuni, ma ua feoti puaa.”Ina ua maeʻa suʻega, na faʻamaonia ai o le faga puaa na maua i le fiva puaa (CSF).

O faatoaga puaa i totonu o le taulaga ua siitia atu i isi faatoaga, ma o puaa o loo masalomia na aafia ai o le a tape foi, o le tala lea a le lipoti.

E le gata i lea, talu ai o faga puaa uma i totonu o le itumalo ua uma ona tui i le taimi nei, e leai se faʻatapulaʻaina o felauaiga, tuʻuina atu, ma isi mea i isi faga puaa.

O le lipoti na faailoa mai ai o le au suʻesuʻe epidemiological a le Matagaluega o Faatoaga, Vaomatua ma Faigafaiva a Iapani o le a suʻesuʻeina le auala o siama ma le puleaina o le tumama.

Matou te tuuto atu i le fale gaosi otaota manu, ma o loʻo i ai i le tulaga taʻutaʻua i le matata o tekinolosi toe faʻaaogaina otaota otaota.Faatasi ai ma le crystallization o tulaga alualu i luma siosiomaga ma ecological faasaienisi ma tekinolosi i le lalolagi, ua atiina ae manu maualuluga innocuous meafaigaluega togafitiga, ma se seti atoatoa o togafitiga innocuous ua gaosia.

O seti atoa o meafaigaluega mo le faʻagasologa o masini, faʻapipiʻiina atoa togafitiga e aunoa ma se faʻaleagaina ma togafitiga faʻamaʻi mo le puipuiga o le siosiomaga, togafitiga le afaina, toe faʻaaogaina, faʻaoga maualuga ua popole.O suti uma e viia e le au fa'aogaina le suti

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd

- Fa'apolofesa tu'uina atu fale gaosi oloa

 

图片1


Taimi meli: Mati-18-2022
WhatsApp Online Chat!