Gratulerer!Sensitar har en stor avtale med JTC Poultry Processing Hub

Singapores første fjærfebehandlingshub er designet og vil bli produsert og levert av Shandong Sensitar

01

Den smarte fabrikken, som kan behandle 16.000 kyllinger i timen, inkluderer et topp moderne avfallshåndteringssystem som reduserer og resirkulerer avfall fra slakteprosessen.I stedet for å kaste alt fjørfeavfallet, vil systemet omdanne deler av det til protein, som senere brukes som ingrediens i husdyrfôr.Avfallssystemet vil hjelpe knutepunktet til å bli mer bærekraftig i driften og det er beregnet å redusere avfallet med 60 tonn per dag.

02

Kåret til JTC Poultry Processing Hub, den 8-etasjes multi-leieutbyggingen er Singapores første one-stop prosesseringshub designet for å huse fjærfeslakte- og prosesseringsanleggene.

 03

Den er designet av Sensitar, som er den kjente leverandøren av prosess for håndtering av animalsk avfallsprotein både hjemme og i utlandet. Sensitar har hovedfag i gjenvinning og resirkulering av døde dyr.

Sensitars tekniske er på et ledende nivå i den profesjonelle resirkulerings- og gjenbruksvirksomheten for organisk avfall. Ved å samle inn den avanserte biologiske teknologien, skapte vi det avanserte miljøgjengivelsesutstyret for døde dyr. Vi kan utføre de individuelle komponentene for å fullføre nøkkelferdige prosjekter. Prosesslinjemaskinen vi designet har mange overlegne karakterer, inkludert høy automatisering, sikker sikkerhet, lav arbeidsintensitet og etc.. Sensitar oppnår et høystandardmål om enkel, kontinuerlig og effektiv produksjonsteknologi.

888


Innleggstid: juni-05-2020
WhatsApp nettprat!