H5N1 sili ona fa'ama'i fa'ama'i pipisi i Hanikeri

H5N1 sili ona fa'ama'i fa'ama'i pipisi i Hanikeri

E tusa ai ma le Faalapotopotoga a le Lalolagi mo le Soifua Maloloina o Manu (WOAH), ia Iuni 10, 2022, na logoina ai e le Food Chain Safety Agency a le Matagaluega o Faatoaga a Hungarian le WOAH o loo i ai se faamai o le H5N1 sili ona pathogenic avian influenza i Hanikeri.

O le faʻamaʻi na tupu i le taulaga o Hajdu Haadhaz, Hajdu-Bihar state, lea na faʻamaonia ia Iuni 9, 2022. O le mafuaʻaga o le faʻamaʻi e le o iloa pe le mautinoa.O su'esu'ega a le falesu'esu'e na maua ai e 10,503 manulele na masalomia na a'afia.

 

Matou te tuuto atu i lefale gaosi otaota manu, ma o loʻo i ai i le tulaga taʻutaʻua i le matata o tekinolosi toe faʻaaogaina punaoa otaota.Faatasi ai ma le crystallization o tulaga alualu i luma siosiomaga ma ecological faasaienisi ma tekinolosi i le lalolagi, ua atiina ae manu maualuluga innocuous meafaigaluega togafitiga, ma atoatoa seti o togafitiga innocuous ua gaosia.O seti atoa o meafaigaluega mo le faʻagasologa o masini, faʻapipiʻiina atoa togafitiga e aunoa ma se faʻaleagaina ma togafitiga faʻamaʻi mo le puipuiga o le siosiomaga, togafitiga le afaina, toe faʻaaogaina, faʻaoga maualuga ua popole.O suti uma e viia e le au fa'aogaina le suti.

 

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd

- Fa'apolofesa tu'uina atu fale gaosi oloa

 

图片1

 


Taimi meli: Iuni-15-2022
WhatsApp Online Chat!