E silia ma le 130,000 moa fa'ataoto ua maliliu i le fa'ama'i o le fulu manu i se fa'ato'aga fa'ato'aga i Sepania.

 

E silia ma le 130,000 moa fa'ataoto ua fa'aumatia ona o se fa'ama'i i se fa'ato'aga i le itumalo o Baladolid i matu i sisifo o Sepania.

O le faamai o le manu na amata i le amataga o le vaiaso, ina ua iloa e le faatoaga se siitaga tele i le numera o moa. lata ane, fai mai le au ofisa Sipaniolo i le Aso Lulu. Ina ia aloese mai le faʻaauau pea o le faʻamaʻi, 10 kilomita i tafatafa o le faʻatoʻaga ua faʻatulagaina o se nofoaga e taofia ai. i lalo ifo o le masina, o loʻo mataala le malo faʻaitulagi ma le vaega o faʻatoaga.

E tusa ai ma le faamatalaga a le Matagaluega o Faatoaga a Sepania, e tusa ma le 20 faamai o le fulu manulele ua lipotia i le atunuu talu mai le amataga o le tausaga.

I le faaopoopo atu i Sepania, Farani, Siamani, Peretania Tele, Netherlands, Serbia ma le tele o isi atunuu Europa talu ai nei na aafia uma ai le afaina o manu, Reuters lipotia.

Matou te tuuto atu i le fale gaosi otaota manu, ma o loʻo i ai i le tulaga taʻutaʻua i le matata o tekinolosi toe faʻaaogaina otaota otaota.Faʻatasi ai ma le faʻamalamalamaina o le siʻosiʻomaga ma le siʻosiʻomaga faasaienisi ma tekinolosi i le lalolagi, ua atiaʻe meafaigaluega faʻapitoa mo togafitiga o manu, ma ua gaosia se seti atoatoa o togafitiga faʻaleagaina.

 

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd

- Fa'apolofesa tu'uina atu fale gaosi oloa

 

图片1

 

 

 

 

 

 


Taimi meli: Feb-21-2022
WhatsApp Online Chat!