Ole faama'i ole Newcastle ile Kolomupia

Ole faama'i ole Newcastle ile Kolomupia

E tusa ai ma le Faalapotopotoga a le Lalolagi mo le Soifua Maloloina o Manu (OIE), i le aso 1 o Me, 2022, na logoina ai e le Matagaluega o Faatoaga ma Faatoaga i Nuu i Kolomupia le OIE e faapea o se faamai o Newcastle na tupu i Colombia.

O le faʻamaʻi na tupu i totonu o taulaga o Morales ma Suárez, i le itumalo o Cauca, ma faʻamaonia ia Aperila 30, 2022. O le mafuaʻaga o le faʻamaʻi e le o iloa pe le mautinoa.O su’esu’ega a le falesu’esu’e na maua ai le 59 o manulele o lo o masalomia na a’afia, e 46 na mama’i, 26 na maliliu, ae 33 na maliliu ma lafoai.

O loʻo faʻaauau pea le faʻamaʻi o loʻo iai nei, ma o le Colombian Ministry of Agriculture and Rural Development o le a tuʻuina atu i vaiaso taʻitasi lipoti tulitatao. 

Matou te tuuto atu i le fale gaosi otaota manu, ma o loʻo i ai i le tulaga taʻutaʻua i le matata o tekinolosi toe faʻaaogaina otaota otaota.Faatasi ai ma le crystallization o tulaga alualu i luma siosiomaga ma ecological faasaienisi ma tekinolosi i le lalolagi, ua atiina ae manu maualuluga innocuous meafaigaluega togafitiga, ma se seti atoatoa o togafitiga innocuous ua gaosia.

O seti atoa o meafaigaluega mo le faʻagasologa o masini, faʻapipiʻiina atoa togafitiga e aunoa ma se faʻaleagaina ma togafitiga faʻamaʻi mo le puipuiga o le siosiomaga, togafitiga le afaina, toe faʻaaogaina, faʻaoga maualuga ua popole.O suti uma e viia e le au fa'aogaina le suti.

 

 

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd

- Fa'apolofesa tu'uina atu fale gaosi oloa

 

图片1


Taimi meli: Me-11-2022
WhatsApp Online Chat!