O le faʻamaʻi o manu felelei Farani o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleagaina, e silia ma le 4 miliona moa ua faʻaumatia

E silia ma le 4 miliona manulele ua faʻaumatia talu mai le faʻamaʻi o le manu i Farani i lenei taumalulu

         O le faʻamaʻi o le manu i Farani i lenei taumalulu na lamatia ai le faʻatoʻaga o moa i masina talu ai, e tusa ai ma le Agence France-Presse. Na faʻasalalau e le Matagaluega o Faʻatoaga a Farani i se faʻamatalaga e faʻaauau pea ona sosolo le faʻamaʻi i nai aso ua tuanaʻi.E oʻo mai i le aso 4 o Mati, e tusa ma le 500 fuifui avian flu na faʻamauina i le atunuʻu atoa, lea e 443 na tutupu i faʻatoʻaga, Loire.O matagaluega e lua o le itulagi o Vaitafe, Vendée ma Loire-Atlantique, o loʻo feagai nei ma le maualuga o le sosolo o le virus avian influenza.

Ua faalauiloa mai e le Matagaluega o Faatoaga a Farani se faasologa o faiga fou e puipuia ai, e aofia ai le faalauteleina o nofoaga e mataituina ai i autafa o faatoaga moa o loo aafia ai ma le taofia o le utaina o moa ma fuamoa. o lo'o fa'atumauina ai fa'ato'aga, ma e silia ma le 4 miliona moa ua fa'aumatia talu mai le pepesi o le manu.

O le a faʻaalia e le Faʻalapotopotoga a Farani mo Meaʻai, Siʻosiʻomaga ma le Soifua Maloloina (Anses) i aso o lumanaʻi mafuaʻaga o le sosolo vave o le fulu manulele i lenei taumalulu.

        O le fulū o manu e masani ona amata mai ia Oketopa i Europa ma faʻaauau pea ia Aperila, o le lipoti lea. na fa'aumatiaina. O le fa'asolo pea o le fa'ama'i o le avian influenza ua o'o ai le tau maualuga i fa'apolofesa faifa'ato'aga, ma fa'atupu ai le motusia o le gaosiga ma fa'agata le auina atu i fafo.E tatau foi i le setete ona tuʻuina atu i le au faifaatoʻaga ni fesoasoani ma pagatia i le tamaoaiga.

           E faapefea she tatau ona taulimaina ma le saogalemu moa ma le siosiomaga?

       Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd. ose ta'uta'ua e tu'uina atu seti atoatoa o mea e le afaina ai togafitiga ile fale ma fafo.E iai le malosi fa'atekinisi.O la matou kamupani e tuuto atu i togafitiga e le afaina ai manu ma le toe faʻaaogaina o punaoa.tulaga ta'imua i le malae.O se seti atoatoa o mea e le afaina ai togafitiga, faʻatasi ai ma le maualuga o le masini, saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga, maualalo le malosi o galuega, ma isi, e iloa ai le faʻafaigofieina, faʻaauau otometi ma le maualuga o le gaosiga o le gaosiga.

 

 

 

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd

                                             - Fa'apolofesa tu'uina atu fale gaosi oloa

 

图片1

 

 

 


Taimi meli: Mati-12-2022
WhatsApp Online Chat!