O oloa auina atu e Amerika i fafo o moa i Saina e sili atu nai lo le faʻamoemoeina: o vae moa na faʻatau atu i fafo na faʻamauina.

 

Saina'O le manaoga mo vae moa ose aseta mo le au fai moa a Amerika, o loʻo latou lafoina le tele o vae moa i Saina talu ona toe tatalaina le maketi mo le auina atu i fafo o moa i Amerika ia Novema 2019.

O le tele o le auina atu i fafo o vae moa i Saina ua sili atu nai lo le faamoemoe, e sili atu nai lo le faatoluina o le 2014. Sa faasaina muamua e Saina le faaulufaleina mai o aano o moa a Amerika, ae na aveese le tapu i le 2019. O le tau o vae moa e auina atu i fafo e tusa ma le ono taimi nai lo le 2014.

I masina muamua e lima o le tausaga nei, o le aofa’i o vae moa na auina atu i fafo e sili atu teisi atu i le 105,000 metini tone, ma le aofa’i atoa e lata i le 254 miliona tala Amerika.I le lima masina muamua o le 2014, o oloa auina atu i fafo e tusa ma le 31,000 metric tone, e tusa ma le US$39 miliona.

Afai e faʻaauau pea le tulaga o loʻo i ai nei, o le a tuʻuina atu e le US se isi faʻamaumauga mo le tau o vae moa e auina atu i Saina i le 2021.

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd

               - Fa'apolofesa tu'uina atu fale gaosi oloa

 

kopi


Taimi meli: Oke-22-2021
WhatsApp Online Chat!