Warta

  • Post time: Jul-01-2022

      The fish meal plant line including the machines below: 1.Crusher and metal detector 2.Fish cooker 3.Press 4.Dryer 5.Cooling and milling 6.Waste gas treatment Compare with other supplier’s machine,our machine have the feathers below: 1.High quality steel,firm and safety,strict quality test...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Jun-15-2022

    Wabah influenza unggas H5N1 ing Hongaria Miturut Organisasi Kesehatan Hewan Dunia (WOAH), tanggal 10 Juni 2022, Badan Keamanan Rantai Pangan Kementerian Pertanian Hongaria ngandhani WOAH manawa ana wabah flu burung H5N1 sing patogen banget. aku...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mei-30-2022

      Miturut Organisasi Dunia kanggo Kesehatan Hewan (OIE), tanggal 24 Mei 2022, Kementerian Tanah, Pertanian, Sumber Daya Air lan Pemukiman Pedesaan Zimbabwe ngandhani OIE manawa ana wabah penyakit sikil lan tutuk ing Zimbabwe. Wabah kasebut kedadeyan ing Distrik Guruf lan Centenar ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mei-24-2022

    Wabah influenza unggas H5N1 ing Gabon Miturut Organisasi Kesehatan Hewan Dunia (OIE), tanggal 19 Mei 2022, Kamentrian Pertanian Gabon ngandhani OIE manawa ana wabah flu burung H5N1 sing patogen banget ing Gabon. Wabah kasebut kedadeyan ing Nuh, Dheweke ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mei-17-2022

    Wabah influenza unggas H5N1 sing patogen banget ing Republik Ceko Miturut Organisasi Kesehatan Hewan Dunia (OIE), tanggal 16 Mei 2022, Administrasi Veteriner Nasional Ceko nglaporake menyang OIE manawa wabah flu unggas H5N1 sing patogen banget kedadeyan ing Republik Ceko. ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mei-11-2022

    Wabah penyakit Newcastle ing Kolombia Miturut Organisasi Dunia kanggo Kesehatan Hewan (OIE), tanggal 1 Mei 2022, Kementerian Pertanian lan Pembangunan Pedesaan Kolombia ngandhani OIE manawa ana wabah penyakit Newcastle ing Kolombia. Wabah kasebut kedadeyan ing kutha Morales lan ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-30-2022

    An outbreak of highly pathogenic avian influenza in Hokkaido, Japan, led to the culling of 520,000 birds      More than 500,000 chickens and hundreds of emus have been culled in Two poultry farms in Hokkaido, Japan’s Agriculture, Forestry and Fisheries Ministry announced Thursday, Xinhua ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-16-2022

    Wabah influenza unggas H5N1 sing banget patogen wis kedadeyan ing Hongaria Miturut Organisasi Kesehatan Hewan Dunia (OIE), 14 April 2022, Departemen Keamanan Rantai Pangan Kementerian Pertanian Hongaria ngandhani OIE, Wabah unggas H5N1 sing patogen banget. inf...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-09-2022

                                                                                                                                                                   Ringkesan wabah demam babi Afrika ing Maret 2022 Sepuluh kasus demam babi Afrika (ASF) dilaporake ing Hongaria tanggal 1 Maret Pitu…Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-01-2022

                 Departemen Pertanian Nebraska wis ngumumake kasus flu burung kaping papat negara ing latar mburi peternakan ing Holt County. Wartawan Nandu sinau saka Departemen Pertanian, Amerika Serikat bubar 18 negara sing ngalami wabah flu burung. Nebras...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mar-26-2022

    Avian flu outbreak in Philippines kills 3,000 birds        According to the World Organization for Animal Health (OIE), on March 23, 2022, the Philippine Department of Agriculture notified OIE that an outbreak of H5N8 highly pathogenic avian influenza occurred in the Philippines.      The outbr...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mar-18-2022

                 Miturut laporan media Jepang sing komprehensif, tanggal 12, Prefektur Miyagi, Jepang nyatakake yen ana wabah demam babi ing peternakan babi ing kabupaten kasebut. Saiki, kira-kira 11.900 babi ing peternakan babi wis dipateni. Tanggal 12, Jepang Miyagi Pre...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!