wartos

  • Post time: Jul-01-2022

      The fish meal plant line including the machines below: 1.Crusher and metal detector 2.Fish cooker 3.Press 4.Dryer 5.Cooling and milling 6.Waste gas treatment Compare with other supplier’s machine,our machine have the feathers below: 1.High quality steel,firm and safety,strict quality test...Baca leuwih »

  • waktos pos: Jun-15-2022

    Wabah flu burung H5N1 anu pohara patogén di Hungaria Numutkeun Organisasi Dunya pikeun Kaséhatan Sato (WOAH), dina 10 Juni 2022, Badan Kasalametan Ranté Pangan Departemen Pertanian Hungaria ngabéjaan WOAH yén aya wabah H5N1 anu pohara patogén tina flu burung. abdi...Baca leuwih »

  • waktos pos: May-30-2022

      Numutkeun kana Organisasi Kaséhatan Sato Sedunia (OIE), dina 24 Méi 2022, Kamentrian Tanah, Pertanian, Sumber Daya Cai sareng Pemukiman Désa Zimbabwe ngabéjaan OIE yén aya wabah panyakit suku sareng sungut di Zimbabwe. Wabahna lumangsung di Kacamatan Guruf sareng Centenar ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Méi-24-2022

    Wabah Gabon flu burung H5N1 anu kacida patogénna Numutkeun Organisasi Kaséhatan Sato Dunya (OIE), dina 19 Méi 2022, Kamentrian Pertanian Gabon ngabéjaan ka OIE yén aya wabah flu burung H5N1 anu pohara patogén di Gabon. Wabah lumangsung di Nuh, Anjeunna ...Baca leuwih »

  • waktos pos: May-17-2022

    Wabah flu burung H5N1 kacida patogén di Républik Ceko Numutkeun Organisasi Dunya pikeun Kaséhatan Sato (OIE), dina 16 Méi 2022, Administrasi Pangajaran sarta Palatihan Atikan Nasional Ceko ngalaporkeun ka OIE yén wabah flu burung H5N1 anu kacida patogéna lumangsung di Républik Czech. ...Baca leuwih »

  • waktos pos: May-11-2022

    Wabah panyakit Newcastle di Kolombia Numutkeun Organisasi Dunya pikeun Kaséhatan Sato (OIE), dina 1 Mei 2022, Kamentrian Pertanian sareng Pangembangan Desa Kolombia ngabéjaan OIE yén wabah panyakit Newcastle lumangsung di Kolombia. Wabahna lumangsung di kota Morales sareng ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Apr-30-2022

    An outbreak of highly pathogenic avian influenza in Hokkaido, Japan, led to the culling of 520,000 birds      More than 500,000 chickens and hundreds of emus have been culled in Two poultry farms in Hokkaido, Japan’s Agriculture, Forestry and Fisheries Ministry announced Thursday, Xinhua ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Apr-16-2022

    Wabah flu burung H5N1 anu kacida patogénna geus lumangsung di Hungaria Numutkeun Organisasi Dunya pikeun Kaséhatan Sato (OIE), 14 April 2022, Departemen Kasalametan Ranté Pangan Departemen Pertanian Hungaria nyarioskeun ka OIE, Wabah manuk H5N1 anu patogén pisan. inf...Baca leuwih »

  • waktos pos: Apr-09-2022

                                                                                                                                                                   Ringkesan wabah demam Babi Afrika dina Maret 2022 Sapuluh kasus demam babi Afrika (ASF) dilaporkeun di Hungaria dina 1 Maret Tujuh…Baca leuwih »

  • waktos pos: Apr-01-2022

                 Departemen Pertanian Nebraska parantos ngumumkeun kasus kaopat flu burung nagara di buruan tukang kebon di Holt County. Wartawan Nandu diajar ti Dinas Pertanian, Amérika Serikat geus anyar 18 nagara bagian geus wabah flu burung. The Nebras ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Mar-26-2022

    Avian flu outbreak in Philippines kills 3,000 birds        According to the World Organization for Animal Health (OIE), on March 23, 2022, the Philippine Department of Agriculture notified OIE that an outbreak of H5N8 highly pathogenic avian influenza occurred in the Philippines.      The outbr...Baca leuwih »

  • waktos pos: Mar-18-2022

                 Numutkeun laporan média Jepang anu komprehensif, dina tanggal 12, Prefektur Miyagi, Jepang nyarios yén aya wabah demam babi di peternakan babi di kabupaten éta. Ayeuna, jumlahna aya ngeunaan 11.900 babi di peternakan babi geus culled. Tanggal 12, Jepang Miyagi Pra...Baca leuwih »

123456Next> >> Kaca 1 / 6
WhatsApp Online Chat!