Taros Kami - Shandong Sensitar mesin Co., Ltd

Taros Kami

Shandong Sensitar mesin Manufaktur Co., Ltd

alamat

Xiangzhou Industrial Park, Zhucheng Kota, Propinsi Shandong, Cina

Surélék

telepon

Tel: + 86-536-6053990

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6am
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!