• 1
 • 2
 • 3
 • Përgatitja e mishit

  Përgatitja e mishit

 • Përpunimi i miellit të peshkut dhe vajit

  Përpunimi i miellit të peshkut dhe vajit

 • Përpunimi i shpendëve

  Përpunimi i shpendëve

 • 12
 • 首页-rreth nesh

PËR NE

Sensitar është një kompani profesionale për përpunimin e peshkut dhe prodhimin e kafshëve dhe teknologjinë. Ne mund të ofrojmë zgjidhjet më të mira dhe sistemi i plotë i përpunimit varet nga kërkesat e klientëve. Përpunimi i kafshëve kryesisht duke përfshirë mbetjet e kafshëve (pendë,zorra e pulës, viskoza, gjaku), kafshët e ngordhura, peshqit dhe karkalecat etj. Zgjedhja e teknologjisë dhe pajisjeve të ndryshme varet nga lëndë të para të ndryshme.Përpunimi i mbetjeve të kafshëve për ushqim për kafshë, krijon vlera.

MËSO MË SHUMË

Produktet e veçuara

WhatsApp Online Chat!