• 1
 • 2
 • 3
 • Рендерирање месо

  Рендерирање месо

 • Преработка на рибен оброк и масло

  Преработка на рибен оброк и масло

 • Рендерирање на живина

  Рендерирање на живина

 • 12
 • 首页-за нас

ЗА НАС

Сенситар е една компанија која е професионална за преработка на риби и одгледување животни и технологија. Можеме да обезбедиме најдобри решенија и комплетниот систем за обработка зависи од барањата на клиентите.пилешко црево, вискус, крв), мртви животни, риби и ракчиња итн. Изборот на различна технологија и опрема зависи од различни суровини.Преработката на животинскиот отпад за да биде добиточна храна, создава вредности.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Избрани производи

WhatsApp онлајн разговор!