За НАС

КОМПАНИЈА ПРОФИЛ

Шандонг Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd е познат снабдувач на процес на ракување со протеини од животински отпад и дома и во странство.

Sensitar поседува ISO9001 Certification, овластен сертификат за сад под притисок (сертификат бр.TS2237474-2016), CE сертификат, ASME сертификат, EAC и ISO.

6
7

Нашата техничка е на водечко ниво во професионалниот бизнис за рециклирање и повторна употреба на органски отпад. Собирајќи ја напредната биолошка технологија, ја создадовме напредната опрема за рендерирање на животната средина на мртви животни. Можеме да ги преземеме поединечните компоненти до завршување на проектите клуч на рака. Дизајнот има многу супериорни карактери, вклучувајќи висока автоматизација, дефинитивна безбедност, низок интензитет на трудот и сл. Sensitar постигнува висока стандардна цел за едноставна, континуирана и ефикасна технологија на производство

Со искусен и ентузијастички тим - голема количина врвен квалификуван персонал и професионални инженери, Sensitar е експерт за инженерство, изградба, инсталација, испорака, координација и по продажбата.

Нашиот професионален инженер ќе дизајнира професионален процес за различни услови. Во исто време, ние ќе обезбедиме супериорна последователна услуга за целта „Услуга до први, квалитет до успех“.

8
5

Стандардната производна линија се состои од корпа за суровини, дробилката, серија / континуиран шпорет, преса за масло, кондензатор, систем за третман на воздух, мелница за чекан, машина за пакување и транспортери. Целата машина може да биде опремена според барањата на клиентите, комплетна производна линија или едноставна, само зависи од изборот на сите клиенти.

Во последниве години, нашата компанија соработуваше со многу извонредни компании дома и во странство. Извезовме и водевме инсталација во многу прекуокеански земји, како Филипини, Русија, Кореја, Бангладеш, Јордан, Либан, Ве.


WhatsApp онлајн разговор!