Rreth NE

KOMPANIA PROFILI

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co, Ltd, është një furnizues i famshëm i procesit të trajtimit të proteinave të mbetjeve shtazore si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Sensitar është i diplomuar në përpunimin dhe riciklimin e kafshëve të ngordhura.

Sensitar ka në pronësi certifikatën ISO9001, certifikatën e autorizuar të enëve nën presion (Nr. Certifikata TS2237474-2016), certifikatën CE, Certifikatën ASME, EAC dhe ISO.

6
7

Teknika jonë është në një nivel udhëheqës në biznesin profesional të riciklimit dhe ripërdorimit të mbetjeve organike. Duke mbledhur teknologjinë e avancuar biologjike, ne krijuam pajisjet e avancuara të përpunimit mjedisor të kafshëve të ngordhura. Ne mund të ndërmarrim komponentët individualë deri në kompletimin e projekteve gardiane. Makina e linjës së procesit ne i projektuar ka shumë karaktere superiore, duke përfshirë automatizimin e lartë, sigurinë e caktuar, intensitetin e ulët të punës etj.. Sensitar arrin një qëllim standard të lartë të teknologjisë së prodhimit të thjeshtë, të vazhdueshëm dhe efikas

Me një ekip me përvojë dhe entuziaste - një sasi e madhe staf i shkëlqyeshëm dhe inxhinierë profesionistë, Sensitar është një ekspert në inxhinieri, ndërtim, instalim, dorëzim, koordinim dhe pas shitjes.

Inxhinieri ynë profesionist do të hartojë një proces profesional për kushte të ndryshme. Në të njëjtën kohë, ne do të ofrojmë një shërbim më të lartë pas qëllimit të "Shërbimit të Parë, Cilësisë në Sukses".

8
5

Linja standarde e prodhimit përbëhet nga koshi i lëndës së parë, thërrmuesi, tenxherja e grumbullit / e vazhdueshme, shtypja e vajit, kondensuesi, sistemi i trajtimit të ajrit, mulli me çekiç, makina e paketimit dhe transportuesit. E gjithë makina mund të pajiset sipas kërkesave të klientëve, një linjë e plotë prodhimi ose një e thjeshtë varet vetëm nga zgjedhja e të gjithë klientëve.

Në vitet e fundit, kompania jonë bashkëpunoi me shumë kompani të shquara si brenda dhe jashtë vendit. Ne kemi eksportuar dhe udhëzuar instalimin në shumë vende të huaja, si Filipine, Rusi, Kore, Bangladesh, Jordani, Liban, Ve.


WhatsApp Online Chat!