O le gaosiga o puaa a Amerika ua toe faʻaleleia i le 95% o le 2019 tulaga

O loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le gaosiga o puaa i le US, ma le numera o puaa na fasia i le vaiaso talu ai e sili atu le maualuga nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O oloa auina atu i fafo o puaa na ausia se faamaumauga ia Aperila, ma o loo maua e le aufaifaatoaga i le Iunaite Setete le fesoasoani tau tupe.

11

I le tautotogo o le 2020, na aʻafia i le faʻamaʻi o le COVID-19, faʻamaʻi faʻamaʻi o tagata faigaluega falegaosimea, le tapunia le tumau o le faʻaesea ma isi faiga e mafua ai le paʻu tele o le gaosiga o pusa puaa a Amerika i matu. euthanasia mo le lata i le 10 miliona aano o puaa, ae o le failautusi a le US Agriculture, Sonny Perdue, o le na faasilasilaina i lenei vaiaso e faapea, e oʻo mai ia Iuni 9, ua oʻo i le 95% i le 2019 le gaosiga o puaa a le US.

I le taimi lava e tasi, na ia fai mai ai, e tatau ona faʻagaoioia fale gaosi puaa i le 120-130 pasene le gafatia e foia ai le faʻafitauli o le backlog.

Ole numera o puaa na fasia i le US na oʻo ile 2.452 miliona i le vaiaso talu ai, faʻateleina le 42,000 mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

22 33

E ui lava na lipotia mai i le US talu ona tapunia e Tyson Foods se fale puaa i Iowa mo ni nai aso i le vaiaso talu ai ona o le afaina o le COVID-19 i ana tagata faigaluega ma toe faaauau i le gaosiga faatapulaa seia oo ia Iuni 3. Talu mai lena taimi, e leai se isi fale puaa tapunia. ua lipotia i le Iunaite Setete.

A'o fa'atupula'ia le malosi o le fasi, e mana'omia le Sensitar rendering plant e fa'atautaia otaota fasi.

Sensitar rendering plant e talafeagai mo moa, otaota moa, puaa, povi, mamoe, iʻa, fulu, ponaivi, toto, otaota manu uma. High efficiency.O le mea mulimuli o le a avea ma meaʻai ma suauu, o le taumafataga e mafai ona faʻaaogaina mo fafaga moa, le o le a fa'aaogaina le suau'u mo le suauu tau pisinisi.

44

O masini uma e mafai ona faʻapipiʻiina e manaʻoga o tagata faʻatau, o se laina gaosiga atoatoa poʻo se mea faigofie e faʻalagolago i filifiliga uma a tagata faʻatau.


Taimi meli: Iuni-18-2020
WhatsApp Online Chat!