Po'o iai Amerika i se "laina o moa"?O le taua sanuisi moa ua siitia ai le tau o moa!

O faleaiga e pei o le KFC, Wingstop ma Buffalo Wild Wings ua faamalosia e totogi le maualuga o le tala ona ua puupuu le sapalai o le moa, o le lipoti lea a le Wall Street Journal.

Ua lipotia mai talu mai Ianuari, ua sili atu nai lo le faaluaina le tau o le fatafata moa, o le tau o apaau moa ua faatuina talu ai nei se faamaumauga maualuga. e foliga mai e le lava le aufaigaluega, e le mafai e le au fai moa ona maua ni tagata faigaluega.

Na taʻua e le Wall Street Journal faʻamaumauga mai le kamupani suʻesuʻe Urner Barry, E tusa ai ma faʻamaumauga a Barry, o le tau faʻatau atoa o se fatafata moa tele e leai ni ponaivi ma leai se paʻu na i lalo ifo o le $1 i le pauna i le amataga o le 2021, ma i aso nei ua sili atu i le $2 i le pauna.

E oo atu i le amataga o le 2020, o le tau o apaau moa lapopoa e $1.5 i le pauna, i le amataga o le 2021, ua siitia i le tusa ma le $2 i le pauna.O le taimi nei, ua si'itia le tau e tusa ma le $3 i le pauna. 

O nisi o faleaiga tetele ua lipotia mai ua uma ona faatau atu a latou oloa o fillet moa, aano o le susu ma apaau, pe o loo faatau atu i latou i ni aofaiga faatapulaa, o Charlie Morrison, pule sili o Wingstop, fai mai o le tau o le kamupani mo apaau ivi e 26. % i lenei tausaga.

E le gata i lea ua faaitiitia le aofa'i o le gaosiga o moa, ae o le isi itu ua si'itia ai tau o le malosi o le tauvaga mai fale'aiga mo sanuisi moa.O Popeyes, Wendy's ma McDonald's ua fa'alauiloa talu ai nei ni sanuisi moa, ma o isi fale'aiga o lo'o fuafua e mulimuli ai i masina a sau.

Ua o'o fo'i tagata fa'atau supamaketi i le si'itia o tau.Ia Mati, o le tau faʻatau atu o fatafata moa e leai ni ponaivi e tusa ma le $ 3.29 i le pauna, i luga 3 sene mai Ianuari ma luga 11% i le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai, e tusa ai ma le Ofisa o Leipa Fuainumera Faamauina.

 

Shandong Sensitar Machinery Manufacturing Co., Ltd

- Fa'apolofesa tu'uina atu fale gaosi oloa

kopi


Taimi meli: Me-15-2021
WhatsApp Online Chat!